Genel forum adına her şey bu forumda!  

Geri Git   Genel forum adına her şey bu forumda! > Forumda.Org - Kadın ve Erkeklerin Dünyası > Kadın Hastalıkları > Hamilelik


Gebelikte Soda ve Maden Suyu İçmek


Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 29 Şubat 2024, 17:43   #1
Çevrimiçi
 
BeSte Kullanıcısının Avatarı
 
Arrow Gebelikte Soda ve Maden Suyu İçmek

Gebelikte Soda ve Maden Suyu İçmek

"Gebelikte soda tüketebilir miyim?" sorusu oldukça sık sorulan bir durumdur. Gebelikte doğal ve katkısız olmak kaydıyla maden suyu yani soda içilmesinin bir sakıncası yoktur. Doğal maden sularında çok çeşitli mineraller mevcuttur. Gebelerin daha çok tatlandırıcı içermeyen, sade sodaları tercih edilmelidirler.

Bazı gebeler; Maden suyunun midedeki şişkinlik, hazımsızlık ve bacaklardaki kramp gibi yakınmaları hafiflettiğini ifade ederler. Doğal bir ürün olduğu için içmelerinde bir sakınca yoktur.

Ancak gebeliğin her döneminde bol bol su içmek en iyi alışkanlıklardan biridir. Maden suyu, doğal meyve suları da diğer içilebilen sıvılardandır.
 
  

Yer İmleri

Etiketler
gebelikte, maden, soda, suyu, İçmek


Yayınlama Kuralları

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Gebelikte Çay ve Kahve Tüketimi BeSte Hamilelik 2 29 Şubat 2024 17:40
Gebelikte Yürüyüşün Faydaları Nelerdir? BeSte Hamilelik 0 29 Şubat 2024 17:30
Gebelikte Yürüyüş Ne Kadar Yapılmalı? BeSte Hamilelik 0 29 Şubat 2024 17:29
Gebelikte mutlaka yenmesi gereken yiyecekler neler? BeSte Hamilelik 0 29 Şubat 2024 17:26
Maden ocağındaki toprak kaymasıyla ilgili soruşturmada şirketin Türkiye'deki müdürü yakalandı sihirbaz Son Dakika Haberler 1 18 Şubat 2024 14:11


Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 00:31

Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumda.Org, altyapısını oluşturan yazılım olan vBulletin®'i lisanslı kullanmaktadır.
genel forum - genel forum sitesi

Forumda.Org, bir genel forum sitesidir. Bu yüzden bu foruma kaydolan her üye, kontrol edilmeksizin içerik paylaşabilir. 5651 sayılı kanuna göre forum sitemiz yer sağlayıcı kapsamına dahil olmakta olup, içerik sağlayıcı tanımını karşılayan hiç şüphesiz; içeriği üreten, yayımlayan forum üyesidir. Dolayısıyla bildirim almadığımız takdirde içeriklerden yana yükümlülüğümüz doğmamaktadır. Bu itibarla; paylaşılan mesajlar, konular ve görsellerden doğabilecek yasal sorumluluklar da paylaşımı yapan kullanıcıya aittir. Forumda.Org, hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. İllegal herhangi bir faaliyetin görülmesi durumunda bildirimi için İLETİŞİM linkindeki form doldurulursa, ilgili içerik ile ilgili hukuki inceleme yapılacak ve en geç 48 saat içerisinde işlem yapılıp dönüş sağlanacaktır.

5101 sayılı yasayla değişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafından yasaklanmış olup, yasal işlem başlatılması durumunda, paylaşan kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.